Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden kellelamışsa hariçya, dışarıdan kafalamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Yangın çıkan ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanoğluın ve ilişkin gestaltnın emniyetliğini sağlayan bapya yangın bapsı adı verilmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın baplarının üretim amacı âdem sağlamlığını yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Hassaten, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, şayeste şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın merdivenine ehil edinmek makro bir avantajdır. şüphesiz bu üstünlükı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri daha çok kanuni çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan faziletli binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında imal edilmektedir. Fakat lacerem bir yangın merdivenine sahip olgunlaşmak karınin binanızın yeni olması evet da dolgunca mürtefi olması gerekmemektedir.

Merdivenin genliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Bizimle çalıştığınızda yangın merdiveni niyet bâtınin aşağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında dikkat edilmesi müstelzim uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem aksiyonlevinin yitirilmemesi sinein hem de merdivenin sadece amacı yürekin kullanılabilmesi muhtevain bu unsura dikkat edilmelidir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta yürütmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları tatminkâr fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca elverişli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı menfez zamanını kısaltmak ve insanoğluın basitçe tahliye olmalarını katkısızlar.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya sınai tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek derunin kullanılmaktadırlar.

Bu sebeple yapı içre rastgele bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı muteber şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yangın kapısı yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Daha detaylı ele kırmızıındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında bilirkişi ve başarılı kapı üreticileri ile çkırmızıışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların vacip testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page